No sols ets tu, som tots.

Alba Campos Tatay 2ºESO C

No sols ets tu, som tots.
Vaig a intentar convèncer a tot tipus de persones perquè abans de pujar a qualsevol vehicle pensen en el que estan fent, ja que amb coses com la carretera no és convenient jugar. Podrien pensar que és una favada, però més de 2.500 persones moren a l’any a Espanya a causa de tot tipus de ximpleries.
Com poden veure a les notícies diàriament, hi ha una quantitat inimaginable de morts a la carretera, o bé provocades pel consum d’alcohol previ o per no controlar les senyals de trànsit o fins i tot per distraccions. Doncs bé, per a què això no pase, el més convenien es intentar complir una sèrie de requisits pel bé de tots, per a que tots puguem viure tranquil•lament i sense risc.
Es clar que la gent, adolescents i adults joves entre uns 19 i 25 anys solen eixir de festa la majoria dels caps de setmana i per descomptat consumeixen una gran quantitat d’alcohol, també és veritat que si esperen una cridada telefònica important del treball, d’algun familiar o amic no dubten en contestar encara que estiguen davant el volant, i no és convenient que realitzen aquestes accions perquè està el perill de provocar greus accidents. Tot això hauria de canviar i pense que amb un mínim de sentit comú i un poc de la nostra part podríem arribar a viure en un món sense cap risc, en el cas de trobar-se amb qualsevol d’aquestes situacions, si tot el país decidira no consumir begudes alcohòliques abans de conduir, apagar els telèfons durant el viatge i tindre els cinc sentits a la carretera tot canviaria i seria molt millor per als habitants. Per aquestes raons opine que tot es pot canviar per a bé o per a mal, perquè no fer-ho per a bé?
Gràcies.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*